Volkswagen-Forum NL

Das Auto

Laat zien wie je bent en wat voor bolide jij hebt
Door charlie77
#271624
Het is een Ambiante .lijkt voor de rest wel op een vito .had een vraagje .kan ik ergens hem uit laten lezen .bij mercedes geven ze alleen codes .dan weet ik nog niks .ik woon in Amsterdam noord .alvast bedankt voor de moeite. gr charlie. :wink:
#271626
Wij hebben geen eigen meetings en het forum is gratis in gebruik. Uitlezen kunnen verschillende mensen die dat uit hobby doen. Maar Mercedes werkt het beste met Stardiagnose ondanks je een VW motor hebt natuurlijk zijn er wel mensen met kennis van jou motor hier. Ik heb zelf een VAG only apparaat. Je kunt eens informeren op het Mercedes forum http://www.mercedesforum.nl/forum/viewt ... 46&t=86503 voorbeeld.
#271692
Hoi paulus beetje laat me reactie. had familie omstandigheden. een vraagje hoe kan ik aan het juiste software komen om zelf uit te lezen of iemand die me hier bij kan helpen .zou dat graag willen hebben . zou er ook anderen mee kunnen helpen .gewoon zelfstandig werken. alvast bedankt. charlie. :D
#271693
Hoi ik heb een apparaat gekocht bij odb warenhuis https://obdwarenhuis.nl/auto-uitlezen/mercedes-uitlezen door goede ervaringen van andere mensen. Ik heb via het contactformulier van de website mij eigen laten adviseren en wou een alleskunner voor rond de 200. Zij hebben mij een autel geadviseerd en tot op heden kan ik alles gewoon goed uitlezen.

Er is best veel keus vandaar dat ik me door hun eerst heb laten adviseren daar voor had een goedkopere gekocht via eBay maar kon ik niet veel mee.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) Plus met Tapatalk