Volkswagen-Forum NL

Das Auto

Alle audio en visuele problemen
Door anthonyvr6
#172446
Weet iemand waar ik mijn speakers kan laten repareren 1 van mijn composet speakers heeft et begeven althans kraakt nu heel erg jammer was een set van 280euries helix 236.Nu wil ik hem laten maken das goedkoper als nieuwe set kopen lijkt me het litze draad moet enkelt vervangen worden.
heeft iemand enig idee waar ik ze kan laten maken omstreeks zuid holland???

gr,anthony
Gebruikersavatar
Door GurbGuevara
#172537
Ik heb schijt aan reclame-richtlijnen, dus ik zeg gewoon het volgende...
Mijn voormalige buurjongen schijnt er nogal wat verstand van te hebben.
Kijk eens op http://www.pimpyoursound.nl
Hij zit in Rotterdam.
Door anthonyvr6
#172739
yo thanks ja ik heb in het verleden ooit iets bij hem gekocht ik zal et eens vragen aan hem wie weet thxs.Jammer van zon duur setje heb al andere opties gevonden ook ,in friesland audiolab schijnt speaker reparatie uit tevoeren kosten tussen 25 a 50euro dus ik ga even kijken of ik idd dichterbij wat vindt anders stuur ik hem op naar audio lab.

tegenwoordig willen ze niks meer repareren maar enkelt verkopen verkopen en nog eens verkopen.
Door anthonyvr6
#176543
kheb em opgestuurd naar een speciaal ambachtelijke :) speaker reparateur voor 25a50 euro vervangt hij het litze draad voor me.zit ergens in friesland via internet speaker reparatie nederland heet et dus nu maar ff afwachten ..duurt wel tijdje voor ik ze terugheb werd al aangegeven door ze..
Gebruikersavatar
Door GurbGuevara
#176556
Ah, netjes...gisteren kwam er nog een buurman van me langslopen...had die kerel nog nooit gezien, maar hij werkt bij een inbouw bedrijf onder Alexandrium.
Jaifai inbouw of zoiets...hij zei het, maar ik was al aardig in de olie.

Heeft me nog wat goeie pointers gegeven omtrent het aansluiten van mijn versterker aangezien ik geen idee had wat FULL en LPF betekende...ja, ik ken de LPF wel...maar dat zou dan volgens mijn kennis van die term betekenen dat er geen buitenlanders in mijn auto mogen.

Misschien een reminder voor de volgende keer?
Hij had ook wat goedkope subs liggen, passief en actief (aangezien ik een actieve sub heb, maar de stekker er niet van heb)
Gebruikersavatar
Door GurbGuevara
#176557
Ah, dit is hem dus:
JM Car Hifi Alexandrium

Hoe kom ik dan bij Jaifai? Zucht....
Gebruikersavatar
Door GurbGuevara
#176562
Klopt!
En daarom was ik blij dat hij mij uitlegde dat het een schakelaar was om enkel de lage tonen door te laten...iets van Low Pass Hotsieflots...

Anders had ik nu niet naar Limburg gekund om mijn kids op te halen.

Bij deze dus, ajuus!
Door anthonyvr6
#178941
gasten heb em weer terug speelt subliem mannen en voor de prijs pff kwalitatief gerepareerd bleek niet de litze draad te zijn maar er zat oa klein scheurtje in de ophangrand das verlijmd en de conus is geimpregneerd.

en is absoluut geen amateur werk.dus noteer et audio lab wollega wereld bedrijf ze zijn enkelt gespecialiseerd in het repareren van speakers alle soorten zowel thuis als car hifi

topic kan gesloten worden
Laatst gewijzigd door anthonyvr6 op 01 jun 2010, 15:10, 2 keer totaal gewijzigd.
Door ThomasVR6
#178973
Kijk dat soort dingen horen we graag een echte aanrader dus met audio reparatie :D
Door anthonyvr6
#179119
zeker weten ik ben niet de makkelijkste persoon kwa mijn hobbys soms te perfect dus je kan erop aan..goedkoop en kwalitatief had em binnen 2weken terug superblij want mijn composet was 280euro hij heeft mij ook op hoogte gehouden wat die precies doet.heb et hier omstreken geprobeert kreeg alleen maar te horen tja kan et proberen daar heb ik niks aan deze man weet wat hij doet geen prutser
Laatst gewijzigd door anthonyvr6 op 02 jun 2010, 23:21, 1 keer totaal gewijzigd.