Volkswagen-Forum NL

Das Auto

Alle technische problemen van je auto
Gebruikersavatar
Door aSyncrOon
#251407
Hallo,

ik heb thuis nog een set van de originele injectors liggen (deze zijn owv de compressor setup vervangen door red-tops) en ik zou deze graag willen reinigen. Er staat wel een vast topic hierover op het forum maar dat gaat over waar dit het goedkoopst en het beste gedaan wordt.
Ik heb op mijn werk de mogelijkheid om dit zelf te doen, dus dat scheelt ook alweer wat :mrgreen: . Wat ik nu graag zou weten is de cleaning-agent die hiervoor gebruikt wordt (norvanol, isopropanol, alcohol, methanol, wasbenzine....) en hoe lang de injectoren gecleaned moeten worden. Moeten ze gedemonteerd worden of kunnen ze er in 1 keer, met elektrische contacten e.d. er nog op, in het bad?
Gebruikersavatar
Door klamath
#251648
Poeh, daar vraag je wat. :mrgreen: Hebben bij ons thuis ook al een setje ultrasoon gereinigd. kan wel eens kijken wat voor spul dat was. Die injectoren werken iig gewoon tadeloos, dus dat reinigings spul was iig niet het verkeerde.
Gebruikersavatar
Door tempel
#251656
In een ultrasoonbadje van Blokker voor het reinigen van sieraden.
Moet je zelf ook nog een test opstelling hebben om het spuitbeeld te controleren.
Sommige dingen kun je beter aan een specialist overlaten.
Gebruikersavatar
Door aSyncrOon
#251691
Ik werk op een onderzoeksinstelling en er zijn degelijke ultrasoonbaden (die op temp kunnen ingesteld worden), er zijn pulsgeneratoren om de injetors aan te sturen terwijl ze ondergedompeld zijn, maar het enige wat ik op google vind omtrent het gebruikte solvent is het gebruik van "injectorcleaner"... Maar ik vroeg mij gewoon af welk solvent dit is en of dit niet vervangbaar is met wat hier beschikbaar is... :mrgreen: